Η εκλεκτή γεύση της Μεσσηνίας.
Η Γραβιέρα Μεσσηνίας είναι ένα σκληρό τυρί που παρασκευάζεται από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα. Το γάλα που χρησιμοποιούμε προέρχεται από αιγοπρόβατα που διατρέφονται από την ιδιαίτερα εκλεκτή χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.
Η Γραβιέρα Μεσσηνίας είναι ένα παραδοσιακό προϊόν που εξελίχθηκε από την ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ με αποτέλεσμα να γίνει ένα προϊόν λαϊκής αποδοχής με μεγάλη κατά κεφαλήν κατανάλωση.
Η γεύση της είναι ευχάριστη υπόγλυκη, ελαφρώς πικάντικη με πλούσιο άρωμα. Ωριμάζει τουλάχιστον τρείς μήνες πριν βρεθεί στο τραπέζι σας.
Διατίθεται σε ολόκληρο κεφάλι 10 Kg, σε μισό κεφάλι 5 Kg και σε αεροστεγή συσκευασία 1 Kg και 350 γρ.
Η Γραβιέρα Μεσσηνίας είναι το πιο βραβευμένο τυρί της ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, καθώς έχει λάβει πλήθος από βραβεία για την ποιότητα και την γεύση της, από εγκεκριμένους οργανισμούς γευσιγνωσίας.