Το υγιεινό τυρί που συνδυάζεται ποικιλότροπα.
Το Ανθότυρο είναι παραδοσιακό πολύ μαλακό τυρί τυρογάλκτος που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε στην χώρα μας επί αιώνες.
Το Ανθότυρο παρασκευάζεται από 100% ελληνικό τυρόγαλο σκληρών τυριών αιγοπρόβειου γάλακτος, στο οποίο προστίθεται 10% από 100%
Ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Το γάλα που χρησιμοποιούμε προέρχεται από αιγοπρόβατα που διατρέφονται από την ιδιαίτερα εκλεκτή χλωρίδα της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.
Το Ανθότυρο είναι τυρί με απειροελάχιστο αλάτι, καταναλώνεται τακτικά από όσους αποφεύγουν το αλάτι και επιθυμούν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Η γεύση του είναι πλούσια, δροσερή, γλυκιά με αρώματα κρέμας γάλακτος και φρεσκοχτυπημένου βουτύρου.
Απολαύστε το σκέτο, σε πίτες, σε γλυκά, αλλά και μόνο του με μέλι και κανέλα ή φρούτα.
Διατίθεται σε αεροστεγή συσκευασία 2 Kg και 500 γρ.